Ostalo

FUNKO POP GAMES: CUPHEAD - CHEF SALTBAKER W/CHASE

Spletna cena z DDV

€ 16,99   € 16,14 -5,00%
oz. že od € 0,50/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 889698614184


Opis izdelka

Figura FUNKO POP GAMES: CUPHEAD - CHEF SALTBAKER W/CHASE

Že poznaš Funko POP! figure,ki osvajajo srca po celem svetu? Če še niso osvojile tvojega srca, se pripravi,da te navdušijo. Te zabavne, nostalgične in trenutno najbolj popularnezbirateljske figure, te popeljejo v svet najljubših fantazijskih, filmskih,športnih in ostalih tebi ljubih junakov. Tvoj idol še nikoli ni bil takodosegljiv in na dosegu roke (dobesedno) :)

 

Od nepozabnih risank Tom&Jerry,disneyevih pravljic, do najodmevnejših filmskih serij Harry Potter, Marvelovihjunakov kot so legendarni Spider Man, ene najbolj poznanih serij Friends, pavse do zvezd športa, video iger in glasbenikov. Funko POP! Figure bodopopestrile tako dom kot pisarno, mlajšim pa bodo vlile radosti ob igranju znjimi. Poleg tega, da osvajajo srca zbirateljev, so odlična tudi kot kreativnoin izvirno darilo.

 

Funko figure slovijo po svojih velikihglavah in majhnem trupu. Krasijo jih skrbno izbrane poslikave, ki jasnoizražajo glavne značilnosti izbranega junaka. Izdelane so iz mehkega materiala– vinila. V notranjosti so votle, površina pa je gladka in brez robov. Vinil jeotrokom prijazen in brez škodljivih primesi.

 

Podaj se na \'Funko Pop\' lov zbirateljskihfigur in predstavi svojo novo zbirko najljubših funkotov v obliki simpatičneFunko Pop izložbe. Pridruži se neštetim svetovnim \'profi\' zbirateljem, ki svojeFunko Pop kolekcije jemljejo zelo resno. Navdušeno jih dodajajo v svojo zbirkoter o njih tik-tokajo, vlogajo, blogajo in tekmujejo pri lovljenju Funko Popfigur omejene izdaje. Pridruži se jim, morda se v tej vlogi najdeš tudi sam/a:)

 

Otrokom prijazno

Material otrokom prijazen in brezškodljivih primesi.

 

Unikaten Funko dizajn

Majhna igrača z velikih srcem. Pardon,veliko glavo. Unikatne poslikave za vsak lik z izjemnimi detajli. 

 

Primerno za vse starostne skupine

Odlični junaki obujajo prisrčne spomine izotroških, mladostniških in mladih let. Primerne so tako za mlade kot tudi zamlade po srcu. 

 

Odličen dekoracijski element

Nabor figur je zares širok zato boš brez problemanašel svoje najljubše like, ki bodo popestrili tvojo pisarno, spalnico, dnevnosobo, otroško sobo ali katerikoli drugi tebi ljubi prostor.

 

Kreativno darilo

Je še kaj bolj izvirnega kotsvoji ljubljeni osebi podariti najljubšega junaka zapakiranega v darilnoškatlo, čakajočega, da popestri njen dom in pričara velike nasmeške na obraz?Se nam je zdelo, da ne :)