kabli

Ugreen kotni USB-C 60W kabel združljiv z Oculus Quest 2/ Pico 4 in PC/Steam VR, za slušalke VR in igranje, 5M

Spletna cena z DDV

€ 15,16   € 14,40 -5,00%
oz. že od € 0,44/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Ne

Koda izdelka: 90629


Opis izdelka

Šifra izdelka: 90629

Zasnova za Oculus Quest 2/1 Dodatki:
UGREEN USB C VR Link Cable, ki je popolnoma združljiv z Oculus/Meta Quest 2/1, ki povezuje slušalke VR z vašim igralnim računalnikom, kar vam omogoča dostop do širokega in naraščajočega izbora iger Oculus Rift in Igre Steam VR, ki vam zagotavljajo prijetno izkušnjo igranja VR.

5M dolg in pod pravim kotom ter dvojni magični trakovi:
5M dolg, prilagodljiv in lahek povezovalni kabel vam daje več prostora za prosto gibanje brez omejitev. Zaradi 90-stopinjskega pravokotnega uporabniku prijaznega dizajna je povezovalni kabel preprost za vstavljanje slušalk Quest 2 VR, zaradi česar ste bolj stabilni in se ne boste zlahka poškodovali, ko se boste potopili v svojo avanturo VR. Še več, dodatna 2 čarobna trakova lahko trdno pritrdita kabel s slušalkami in tako preprečita odklop med premikanjem.

Odlična zmogljivost povezave:
ta kabel USB 3.2 Gen 1 podpira hitrost prenosa USB 3.0 do 5 Gbps. Nizka zakasnitev in minimalna izguba signala vam bosta prinesla gladko izkušnjo igranja VR. Poleg tega kabel USB C podpira izhodno moč 3 A, da lahko med polnjenjem uživate v igri.


Opomba: Ko se povezujete z računalnikom, ga vstavite v vrata USB A 3.1/USB A 3.0

Izjemno vzdržljiv material:
Ta povezovalni kabel VR je izdelan iz pokositrenega bakra, aluminijaste folije, kovinske pletenice in prekrit z visokokakovostnim aluminijastim ohišjem, ki lahko prenese 2000+ upogibnih testov pod strogimi in standardiziranimi eksperimentalnimi pogoji. Ohišje vrat iz nerjavečega jekla, prevlečeno z nikljem, lahko prenese več kot 10000 preskusov vtičev. Kabel USB C ima dokazano odlično fleksibilnost, odpornost na raztezanje in obrabo ter daljšo življenjsko dobo.

Univerzalna združljivost:
Poleg povezovanja Questa z vašim osebnim računalnikom je povezovalni kabel USB C do C primeren tudi za razširjene povezave z vsemi napravami USB C, kot so mobilni telefon, tablični računalnik, prenosnik, Nintendo Switch, krmilnik PS5, TV, HD fotoaparat in še več.