kabli

Ugreen Cat8 RJ45 gigabitni LAN kabel 40Gbps 2000MHz, 3M

Spletna cena z DDV

€ 9,14   € 8,68 -5,00%
oz. že od € 0,27/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Ne

Koda izdelka: 80432


Opis izdelka

Šifra izdelka: 80432

Gigabitni ethernetni kabel CAT 8:
omrežni kabel UGREEN Cat 8 omogoča izjemno visoke hitrosti do 40 Gbps in dosega najvišje delovne frekvence 2000 megahercev. Tako lahko bolje in hitreje brskate po internetu.

Dvojni oklop:
kabel Cat8 ima štiri zavite pare žic, od katerih je vsak oklopljen s kovinsko folijo. Poleg tega je skupni zaslon iz žične mreže. Ta zaščita zagotavlja zaščito pred zunanjimi elektromagnetnimi motnjami. Tako vam ponuja stabilno in učinkovito internetno povezavo.

Prilagodljiv kabel LAN:
ovoj kabla je izdelan iz najlona, zaradi česar je kabel LAN bolj prilagodljiv in vzdržljiv. Glede na upogibne in natezne preskuse lahko ta omrežni kabel prenese več kot 10.000 priklopov in upogibov, tako da vas ne skrbi za izgubo kakovosti ali učinkovitosti pri neprekinjeni uporabi.

Robusten konektor RJ45:
pozlačen konektor RJ45 z zaščito pred oksidacijo in bakrenim vodnikom zagotavlja maksimalno prevodnost in dobro stabilnost prenosa. Poleg tega je na koncih razbremenitev natega in zaklepna ročica za zaščito pred zlomom in zvijanjem kabla.

ŠIROKA ZDRUŽLJIVOST:
kabel Cat 8 je združljiv z namiznimi računalniki, prenosniki, PS5, PS4, PS3, Xbox, konzolami za video igre, TV, TV dekoderjem, usmerjevalnikom, modemom, stikalom, TV omarico, sprejemnikom in drugimi napravami s priključkom RJ45.