Dodatki

VEGER CC02 pleteni kabel USB-C na USB-C, 100W, 1,5m, črn

Spletna cena z DDV

€ 6,56   € 6,23 -5,00%
oz. že od € 0,19/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Ne

Koda izdelka: CC02


Opis izdelka

Šifra izdelka: CC02

Polnilni kabel VEGER CC02 USB-C na USB-C 100 W je vaša rešitev za hitro polnjenje naprav Type-C. Z reverzibilnimi priključki USB-C na vsaki strani kabel v celoti podpira Power Delivery in prenos podatkov med pametnimi telefoni, tablicami in prenosniki USB Type-C.




100 W Power Delivery (PD)
Tehnologija 5A/20V 100W PD nadgradi hitrost polnjenja na višjo raven.

Izjemno vzdržljiv
Izdelan je iz vrhunskega materiala, zato ga lahko uporabljate dlje časa.

Uporabniku prijazen dizajn
Zaradi popolne dolžine kabla je primeren za uporabo na kavču, postelji, v pisarni ali celo na zadnjem sedežu vašega avtomobila med polnjenjem.

Široka združljivost
Ta kabel podpira večino protokolov hitrega polnjenja na trgu. Z največjo hitrostjo lahko polni vse telefone, tablice, prenosne računalnike USB-C, celo najnovejše MacBook Pro/Air, iPad Pro in Nintendo Switch.

Varno in stabilno
Certificiran pametni čip uravnava tok in napetost ter zagotavlja najvarnejše 100 W hitro polnjenje. Polnite katero koli napravo kadarkoli in kjer koli.














100 W ultra hitro polnjenje
Revolucioniran 100W super Power Delivery postavlja novo merilo za hitro polnjenje - napolnite MacBook Pro 16" do 38% samo v 30 minutah, 58% hitreje kot drugi 60W kabli na trgu.





Reverzibilni priključek
Zahvaljujoč reverzibilnemu konektorju lahko končno pomahate v slovo razočaranju zaradi okvar vtikača, ker je vaš kabel napačno usmerjen. Zdaj lahko priključek preprosto priključite v obe smeri brez obračanja.






Uporabniku prijazen dizajn
Zaradi popolne dolžine kabla je primeren za uporabo ob večini priložnosti. Priložen je tudi dodaten prilagodljiv trak ježka, ki vam pomaga preprečiti morebitni odvečni kabel in preprečiti, da bi se ta kabel zavozal.





Tehnične podrobnosti:



  • Moč: 100W (20V/5A)

  • Hitrost prenosa: 480Mbps

  • Dolžina: 1,5m

  • Protokoli hitrega polnjenja:
    PD 3.0/QC 4.0/
    Hitro polnjenje VOOC