Gamepadi

PDP VICTRIX GAMBIT SLUŠALKE ZA PS5/PS5

Spletna cena z DDV

€ 139,99   € 132,99 -5,00%
oz. že od € 4,09/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 708056067557


Opis izdelka


Brezžične igralne slušalke Victrix Gambit uporabljajte zadomače in turnirsko igranje. Delujte brezžično z 12-metrsko povezavo ali papriključite priloženi 3,5-milimetrski kabel s krmilniki na kablu, da seslušalke napolnijo in postanejo spet primerne za tekmovanja. Z možnostjoprostorskega zvoka Dolby Atmos slišite sovražnika, še preden ga vidite.Doživite naš vrhunski zvok preko 50-milimetrskih zvočnikov HD, ki zagotavljajovrhunski dinamični razpon.

Zagotovite si celodnevno udobje in skoraj breztežnost zlahkim dizajnom. S svojo ekipo se slišite glasno in jasno prek dvosmernegamikrofona z odpravljanjem šumov, ki je bil prvotno ustvarjen za helikopterCobra Attack. Kot izdelek z uradno licenco boste dobili kakovost, na katero selahko zanesete pri izvajanju zmagovitih potez v igri.

ZMOGLJIV PROFESIONALNI ZVOK

Zasnovali so ga strokovnjaki za esports, da zagotavljanatančen prostorski zvok s 50-milimetrskimi zvočniškimi gonilniki HD. DolbyAtmos vključen z doživljenjsko naročnino

MOŽNOST BREZŽIČNEGA IN ŽIČNEGA POVEZOVANJA

Brezžično se povežite do razdalje 12 metrov ali se povežites priloženim 3,5-milimetrskim kablom in napolnite slušalke za turnirskoigranje. Uradna licenca Playstation za PS4, PS5, PC (računalnik z Windows10/11).

MIKROFON Z ODPRAVLJANJEM ŠUMOV

Za kristalno čist glasovni zvok. Preklopite za izklopmikrofona med uporabo.

CELODNEVNO UDOBJE

Izjemnolahka zasnova, trpežen okvir, hladne blazinice iz veganskega usnja. Več kot16-urno trajanje baterije za dolge igralne seanse. Polnjenje prek USB.