Gamepadi

THRUSTMASTER LEATHER 28 GT WHEEL ADD-ON DODATEK ZA VOLAN

Spletna cena z DDV

€ 209,99   € 199,49 -5,00%
oz. že od € 6,14/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 3362934001186


Opis izdelka

THRUSTMASTER TM Leather 28 GT Wheel Add-On je snemljiv volanv slogu GT, ovit v pravo ročno šivano usnje, združljiv pa je z vsemi dirkalnimivolani Thrustmaster serije T.

Thrustmaster se je odločil, da v svoj dodatek TM Leather 28GT Wheel Add-On vgradi materiale izjemno visoke kakovosti, pri čemer imatausnje in kovina posebno mesto.

Po enakem pristopu, kot ga uporabljajo avtomobilskiproizvajalci za modele višjega razreda, usnjeni ovoj volana prekriva oblikovanpoliuretanski obroč in notranji obroč iz jekla. Rezultat je boljši oprijem invečje udobje ter izboljšan prenos voznih občutkov in zlasti učinkov povratneinformacije Force Feedback.

Poleg usnja je še ena pomembna oblikovna značilnost brušenakovina, ki daje resnično dirkaško navdihnjen videz in občutek - uporabljena zaosrednjo krmilno ploščo volana in sekvenčne prestavne ročice.

POPOLN NADZOR VOŽNJE

Volan odlikuje umirjena, a športna zasnova z jasnimpoudarkom na učinkovitem upravljanju vožnje. Dve veliki 13-centimetrskiprestavni ročici volana sta neverjetno lahko dostopni, oblika osrednje krmilneplošče iz brušene kovine pa je optimizirana za celoten nabor upravljalnihelementov: v osrednjem položaju je nameščenih 6 jasno označenih gumbov zadelovanje, ki so na dosegu uporabnikovih palcev, 3-stopenjsko vrtljivo stikalos funkcijo potiskanja in večsmerna D-ploščica.

ZDRUŽLJIV Z VSEMI DIRKALNIMI VOLANI THRUSTMASTER SERIJE T

T300 RS*, T300 Ferrari GTE*, T500 RS*, Ferrari F1 WheelIntegral T500* in TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition*

* Prodaja se ločeno

SNEMLJIV VOLAN S SISTEMOM HITREGA SPROŠČANJA THRUSTMASTER

Odstranljiv volan s sistemom Thrustmaster za hitrosprostitev.

Hitro in enostavno preklopite z enega volana na drugega(599XX EVO 30 Wheel / GT Wheel / PS Wheel / Ferrari F1 Wheel / Ferrari 458Chvsenge Wheel / Ferrari 458 Italia Wheel*)

* Prodaja se ločeno