Gamepadi

THRUSTMASTER TX SERVO BASE EMEA XBOX/PC

Spletna cena z DDV

€ 279,99   € 265,99 -5,00%
oz. že od € 8,18/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 3362934001322


Opis izdelka


THRUSTMASTER TX Servo Base je samostojna različica uradnebaze za volane za Xbox One priznanega tekmovalnega volana TX Racing Wheel. TXServo Base z uradno licenco za Xbox One je združljiva z osebnim računalnikom,je temelj dirkalnega simulatorja, ki ga lahko vsak igralec konfigurira glede nasvoje zahteve na obeh platformah. Deluje na konzolah Xbox serije X.

 THRUSTMASTER QUICK RELEASE SYSTEM: S sistemom ThrustmasterQuick Release lahko v nekaj sekundah hitro preklopite z enega volana nadrugega. Ta inovativni koncept omogoča vsem lastnikom baze, da vlagajo samo vdirkalne volane in uživajo v optimalnem realizmu v vseh vrstah dirk.

 PRIPRAVLJENOST NA EKOSISTEM:

 Združljiv z Xbox One in PC s snemljivimi volani Thrustmaster(599XX EVO 30 Wheel Add-On Alcantara Edition, TM Leather 28 GT Wheel Add-On,Ferrari F1 Wheel Add-On, Ferrari GTE Wheel Add-On itd.).

Združljiv z konzolo Xbox One in PC s kompleti pedalovThrustmaster s tremi pedali (T3PA in T3PA-PRO - Thrustmaster 3 Pedals Add-on).

Združljiv na računalniku PC z vsemi kompleti pedal USB natrgu (v igrah, ki podpirajo več USB).

Združljiv na konzoli Xbox One in osebnem računalniku zmenjalnikom TH8A (TH8A - Thrustmaster TH8 Add-on).

Združljiv na računalniku PC z vsemi menjalniki USB na trgu(v igrah, ki podpirajo več USB).

** Prodaja se ločeno

SOLID AND VERSATILE ATTACHMENT SYSTEM: vključen je kovinskiosrednji sistem za pritrjevanje, ki je združljiv z vsemi pisalnimi in drugimimizami. Vgrajen navoj za pritrditev na vse dirkalne kokpite.

 BREZKRTAČNI SERVOMOTOR INDUSTRIJSKEGA RAZREDA:

Pod pokrovom je pravi brezkrtačni servomotor industrijskegarazreda s »Force Feedback« povratno informacijo in z delovanjem brez trenja, kizagotavlja izjemno gladko in nemoteno povratno informacijo ter s kotom vrtenja,ki je nastavljiv do 900°. Zaradi tišine motorja se lahko osredotočite na tisto,kar je pomembno, to je vrhunska zmogljivost na cesti.

 NOV SISTEM Z DVEMA JERMENOMA:

Novi sistem z dvema jermenoma zagotavlja izjemno gladko intiho povratno informacijo Force Feedback z neverjetno odzivnimi, realističnimiučinki, tako resnično občutite cesto.

H.E.A.R.T. HALLEFFECT ACCURATE TECHNOLOGY®

Thrustmasterjeve razvojne ekipe so impresivnimzmogljivostim motorja dodale natančnost z vključitvijo tehnologije H.E.A.R.THallEffect AccuRate Technology®, ki vključuje brezkontaktni magnetni senzor: tazagotavlja 16-bitno ločljivost za 65.536 vrednosti na volanu.