Gamepadi

THRUSTMASTER ESWAP X RACING MODUL FORZA HORIZON 5 WW VERSION

Spletna cena z DDV

€ 32,99   € 31,34 -5,00%
oz. že od € 0,96/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 3362934403461


Opis izdelka

Datum izida: 29.03.2023

RACING MODULE FORZA HORIZON 5 je vrhunski nov izdelek, stehnologijo ponovnega centriranja, ki jo najdemo v simulacijskih dirkalnihvolanih, prenaša v svet igralnih ploščkov. Doživite popolnoma novo vznemirljivopoglobljeno izkušnjo z obvladovanjem zavojev in driftanjem na vseh vrstahterena zaradi 95° kota vrtenja in nedrseče površine RACING WHEEL MODULE. Taizdelek je združljiv z igralnim ploščkom ESWAP X PRO CONTROLLER in je uradnolicencirana naprava Xbox in FORZA HORIZON 5, združljiva z Xbox Series X|S, XboxOne in PC (Windows 10, 11). Zahvaljujoč modularni tehnologiji T-MOD lahkoizberete, kam želite namestiti modul RACING WHEEL MODULE na igralnem ploščkuESWAP. S programsko opremo ThrustmapperX lahko nastavite občutljivost in mrtvecone naprave RACING WHEEL MODULE. Ko je vstavljen modul RACING WHEEL MODULE, sevhodi D-pad-a samodejno dodelijo zadnjim gumbom (1, 2, 3, 4). ThrustmapperX jena voljo za Windows in je dostopen neposredno prek menija Xbox!

Ključne točke:

  • REVULUCIONARNA IZKUŽNJA: Vrhunski modul za dirkalni volan ssistemom ponovnega centriranja, nedrsečo površino in kotom vrtenja 95°zagotavlja neverjeten nadzor zavojev in driftanja.
  • VAŠ IGRALNI STIL: Tehnologija T-MOD omogoča, da brez orodjapostavite RACING WHEEL MODUL v želeni položaj, kar zagotavlja izjemno udobjepri igranju in praktično neomejeno možnost zamenjave.
  • PLUG & PLAY: Ko vstavite RACING WHEEL MODULE, se vhodiD-pad-a samodejno dodelijo štirim zadnjim gumbom (priporočena postavitev:RACING WHEEL MODULE nadomešča D-pad).
  • VRHUNSKA IGRALNA IZKUŠNJA: Brezplačna programska opremaThrustmapperX za Xbox in PC (Windows 10, 11) omogoča nastavitev občutljivostiin mrtvih con naprave RACING WHEEL MODULE, dostopna je neposredno prek menijaXbox.
  • ZA VSE LJUBITELJE: Prilagojen igralni plošček v barvah igreFORZA HORIZON 5 in z uradno licenco za Xbox in FORZA HORIZON 5.
  • ŠIRŠAKOMPATIBILNOST: uradno licenciran izdelek za Xbox in FORZA HORIZON 5, združljivz Xbox Series X|S, Xbox One in Windows.