Gamepadi

THRUSTMASTER F/A-18C HORNET HOTAS ADD-ON GRIP

Spletna cena z DDV

€ 209,99   € 199,49 -5,00%
oz. že od € 6,14/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 3362932915270


Opis izdelka


Thrustmaster F/A-18C Hornet HOTAS Add-On Grip je replika krmilnepalice bojnega letala za igre in simulacije. Kovinska struktura je oblikovanapo vzoru originalne letalne palice z originalnim občutkom upravljanja zapoglobljeno izkušnjo letenja. Uporabniki bodo imeli dostop do 19 akcijskihgumbov in dvostopenjskega sprožilca za nadzor nad nebom. Poleg tega je krmilnapalica združljiva s podstavki za joystick Thrustmaster za napredno nastavitev.

100-odstotno izvirno v svetu DCS

Krmilna palica F/A-18C ima neposredno, izvirno integracijo vsimulatorju Digital Combat Simulator, zato lahko uživate v ergonomiji naslednjeravni in igralnem udobju za vrhunsko izkušnjo letenja.

Vsestranskost

Krmilna palica F/A-18C Hornet HOTAS z 19 akcijskimi gumbi,vključno z izjemno realističnim dvostopenjskim sprožilcem, in raznolikim,dopolnilnim naborom funkcij vam omogoča, da z lahkoto nadzorujete nebo inizvajate hitre napade na zemljo v vseh igrah simulacije letenja. Idealen jetudi za igralce, ki se želijo preizkusiti v vesoljskih igrah ali igrah v slogustarodobnega letenja.

Združljivost

Krmilna palica F/A-18C Hornet HOTAS Add-On Grip jezdružljivo s podstavki za joystick Thrustmaster.