Gamepadi

THRUSTMASTER ESWAP X D4XB D-PAD MODULE WW

Spletna cena z DDV

€ 21,99   € 20,89 -5,00%
oz. že od € 0,64/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 3362934402877


Opis izdelka

ZAČNITE POVSEM NA NOVO!

Zahvaljujoč tehnologiji Hot-Swap, vgrajeni v modularni ESWAPX PRO CONTROLLER, lahko takoj zamenjate rabljeni modul D4XB D-pad, ko je njegovživljenjski cikel dolg več tisoč ur igranja končan.

Ta modul je na voljo za prodajo posamično in vam omogoča, dazačnete znova na novo: ohranite visoko raven zmogljivosti in se povzpnete nalestvico tekmovalnega igranja.

Ne zamenjajte zmagovalne ekipe: namesto tega osvežite svojkrmilnik in ohranite njegovo moč.

OPTIMIZIRANA VZDRŽLJIVOST

Ta modul zagotavlja življenjsko dobo več kot 5 milijonovaktivacij, kar pomeni na tisoče dodatnih ur igranja.

Začnite na novo s povsem novim D-padom in ohranite visokoraven zmogljivosti še zelo dolgo.

VRHUNSKA VSESTRANSKOST

Nastavljiv položaj modulov na igralni ploščici - sredi igreali ko ne igrate - vam omogoča, da konfiguracijo prilagodite tako, da bo karnajbolje ustrezala vašim potrebam ali potrebam vaše ekipe.

Oblika in ergonomija sta bili zasnovani tako, da sepopolnoma prilegata vsem igralnim slogom: bojnim, športnim, FPS/TPS, battleroyale in celo RPG.

VKLJUČENA PROGRAMSKA OPREMA THRUSTMAPPERX

Programska oprema ThrustmapperX vam daje veliko spodbudo priiskanju igralne odličnosti. Namenska programska oprema vam omogoča, daobvladate in prilagodite vse bistvene nastavitve z ustvarjanjem različnihprednastavitev za izboljšano ergonomijo igranja in optimizirano udobje, kiustrezajo vašim posebnim potrebam.

Preoblikujte krmilnike ter prilagodite občutljivost, mrtvecone (zaobljene ali kvadratne) in ravni vibracij v skladu s svojimi željami.

NEOMEJEN MODULARNI EKOSISTEM

Krmilnik ESWAP X PRO CONTROLLER ima neomejen modularniekosistem, ki je na stičišču oblikovanja in zmogljivosti.

Na voljo so različni paketi, ki vključujejo nove funkcije -skupaj z različnimi paketi za prilagajanje barv - (naprodaj ločeno), karzagotavlja optimalno udobje in privlačen videz, ki se ujema z vašiminajljubšimi igrami.

Preizkusite nove teksture, oblike in višine modulov: všečvam bodo različne in dopolnjujoče se možnosti, ki so na voljo.

Ekosistem dopolnjuje ohišje ESWAP T-Case (prav takonaprodaj ločeno), ki igralcem omogoča varen prenos igralne plošče in modulov,kamor koli se odpravijo (igranje na različnih lokacijah, sodelovanje na zabavahLAN ali selitev).