Gamepadi

THRUSTMASTER TPR: PENDULAR RUDDER

Spletna cena z DDV

€ 549,99   € 522,49 -5,00%
oz. že od € 16,08/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 3362932915249


Opis izdelka

TPR: Thrustmaster Pendular Rudder podjetja Thrustmaster jenastavljiv sistem krmila, ustvarjen za igre s simulacijo letenja. Vsebujetehnologiji Thrustmaster PENDUL_R in H.E.A.R.T za gladko in natančno delovanje.Dva pedala in vzmeti se lahko prilagodita tako, da najbolje ustrezajo vašimželjam, medtem ko ga težka kovinska podlaga ohranja na mestu. Ta sistem krmilalahko uporabite s kokpitom ali pa ga postavite pod svojo mizo. Za dodatnefunkcije in možnosti prilagajanja ne pozabite namestiti programske opremeThrustmaster T.A.R.G.E.T. Priložena dodatna oprema je sestavljena iz kovinskihdiferencialnih zavornih stopalk, imbus ključev in ploščatih ključev.

Prilagodljivost

Prilagodite položaj in odpornost vzmeti, da se najboljeprilegajo vaši nastavitvi. Po potrebi lahko pedala nastavite v pet različnih položajevpod kotom med 35 in 75°.

Tehnologija PENDUL_R

Thrustmasterjeva tehnologija PENDUL_R uporablja visečimehanizem z magnetnimi senzorji za gladko in natančno gibanje

H.E.A.R.T

Thrustmaster\'s H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology)uporablja 3D Hallove magnetne senzorje s 16-bitno ločljivostjo na treh oseh –krmilo, leva diferencialna zavora in desna diferencialna zavora – za natančnostin brez trenja.

Programska oprema T.A.R.G.E.T

Programska oprema za programiranje T.A.R.G.E.T vamomogoča kombiniranje več izdelkov Thrustmaster za ustvarjanje in nalaganjeposebnih profilov za vsako igro.