Gamepadi

THRUSTMASTER F16 C VIPER HOTAS ADD-ON GRIP - WW VERSION

Spletna cena z DDV

€ 189,99   € 180,49 -5,00%
oz. že od € 5,55/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 3362932915638


Opis izdelka

Povečajte pristnost svojega simulacijskega letenja zkrmilno palico F-16C Viper HOTAS podjetja Thrustmaster. Ta krmilna palica jezasnovana za uporabo z računalniki in bazami HOTAS Warthog in Cougar terponuja 19 gumbov za delovanje, štirismerno stikalo \"HAT\" z gumbom in triosemsmerna stikala \"HAT\", vključno s stikalom za \"point-of-view\". Znapredno programsko opremo T.A.R.G.E.T. ustvarite profile po meri; izkoristiteizvirno integracijo s programom DCS World ali pa uporabite Viper F-16C za večjorealističnost v drugih simulacijah letenja. To dodatno držalo, ki ga je policenci razvilo ameriško letalstvo, ima kovinsko konstrukcijo in je replikaletalske palice udarnega lovca F-16C Viper v merilu 1:1.

Številne možnosti upravljanja

  • Izkoristite skupno 19 gumbov za upravljanje, vključno z enim8-stopenjskim stikalom za klobuk s točko pogleda, dvema 8-stopenjskimastikaloma za klobuk, 4-stopenjskim stikalom za klobuk s pritisnim gumbom,kovinskim sprožilcem, dvema pritisnima gumboma in dvema pritisnima gumboma zamezinec.

Združljiv s programsko opremo za napredno programiranjeT.A.R.G.E.T.

  • S programsko opremo T.A.R.G.E.T. lahko ustvarite igralneprofile za prilagojeno izkušnjo letenja. Naložite vnaprej konfigurirane igralneprofile, prilagojene ročaju F-16C Viper.

Enostavna združljivost v igri

  • Dodatno držalo F-16C Viper HOTAS ima izvirno integracijo sprogramom DCS World in združljivost z vsemi drugimi simulacijami letenja.

Avtentični materiali

  • Ta letalna palica je izdelana iz kovine in zagotavljapristen občutek ter je zasnovana tako, da zdrži. Poleg tega je to dodatnodržalo razvito z licenco ameriških letalskih sil.