Igre

Homeworld 3 - Collector"s Edition (PC)

Spletna cena z DDV

€ 199,99   € 185,99 -7,00%
oz. že od € 5,84/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Preveri

Koda izdelka: 5060760887971


Opis izdelka

Datum izida: 31.12.2022

Prevzemite poveljstvo nad floto z izborom spektakularnih ladij Homeworld 3 v resničnem merilu, vključno s povsem novo matično ladjo Khar-Kushan. Hiigaransko mornarico dopolnjuje izbor edinstveno izdelanih fizičnih in digitalnih izdelkov, vključno z osnovno igro in njenim Year One passom.

Značilnosti:
Poveljstvo flote v spletu
Taktična, čudovita in povsem edinstvena znanstvenofantastična RTS, ki je prejela nagrado GOTY, se vrača z igro Homeworld 3. Prevzemite nadzor in se spopadite s floto v osupljivem, popolnoma tridimenzionalnem prostoru, medtem ko se nagrajena zgodba odvija na galaktični ravni.

Boj
Strateška svoboda je vaša. Ogromni vesoljski ostanki, imenovani megaliti, prinašajo 3D teren v klasični bojni prostor sveta Homeworld. Razpadajoče ostanke starodavne civilizacije uporabite, da sovražnike usmerite v odlično zasedo ali skrijete svojo floto pred močnimi sovražniki. Trdnjave se bohotijo z grozečimi stolpi in vabijo vaša udarna plovila v nevarne jarke globoko za sovražnikovimi linijami. Vendar nimate vsega pod nadzorom. Nevarni vesoljski pojavi, kot so nevihte z delci in polja asteroidov, bodo na preizkušnji celo za starejše poveljnike.

Napadajte čelno, s premišljenimi obhodi ali celo od zgoraj in od spodaj svojih sovražnikov. Zaradi popolnoma simulirane balistike igre Homeworld 3 sta vidljivost in kritje ključnega strateškega pomena. Vaša flota se ohranja od misije do misije. Brazgotine na vaših ladjah ostanejo. Piloti udarnih plovil in kapitani glavnih ladij si prek pogovorov na bojišču izmenjujejo ključne informacije.

Vizualizacija
Brezčasni umetniški slog igre Homeworld se razvija skupaj s sodobno tehnologijo in ponuja neverjeten občutek obsega, uničenja in čudenja. Udarna plovila letijo v formaciji med mogočnimi bojnimi križarji na ozadju zvezd in meglic. Ikonične ladje mečejo silhuete na ostanke starodavnih civilizacij. Eksplozije se valijo in izbruhnejo na trupih ladij, ko ena flota doseže zmago nad drugo.

Zgodba
Pred 100 leti je Karan S\'Jet odklenil obsežno in starodavno omrežje hiperprostorskih vrat, ki je odprlo celotno galaksijo za trgovanje in raziskovanje. Za njeno ljudstvo se je začela zlata doba. Toda tema, znana kot anomalija, se je začela širiti in pogoltnila tako vrata kot planete. Ker sta bila težko pridobljeni mir in blaginja njenega ljudstva ogrožena, je Karan vodila floto v anomalijski prostor, da bi poiskala odgovore. Nikoli se ni vrnila. Zdaj je Imogen S\'Jet, Karanina naslednica, edina, ki ima ključ za razvozlavanje skrivnosti, ki ogroža prihodnost galaksije.

Kooperativni način igre
Popolnoma nov način večigralske igre, ki omogoča sodelovanje, razširi vašo igro onkraj kampanje. V njem, ki združuje igranje RTS iz igre Homeworld s strukturo roguelike, se eden ali dva poveljnika pomerita v naključno izbranih bojnih izzivih flote. Upravljajte moč svoje flote v vsaki bitki in z vsako zmago zahtevajte močne nagrade. Na podlagi svojih rezultatov boste odklenili neverjetne moči, ki se prenašajo iz tekme v tekmo.

Bitke PvP
V bitki proti človeškim nasprotnikom boste opravili največji preizkus taktičnih spretnosti. Izboljšajte svoje instinkte v spopadih z umetno inteligenco, nato pa se pomerite s človeškimi nasprotniki v 1v1, prostem boju ali ekipnih bitkah.

Fizična vsebina:
Matična ladja, Khar-Kushan:
Ta skrbno izdelan 14-palčni (35,6-centimetrski) model je opremljen z LED diodami, ki se napajajo iz USB in osvetljujejo motorje, pristanišča in izstrelišča ladje. Podrobnosti vključujejo odstranljiva vrata zaliva, ki lahko prikažejo uničevalnik, in pristne zvoke iz igre. Matična ladja je opremljena s stojalom z dvojnim položajem, ki omogoča tako navpično kot vodoravno postavitev, da se najbolje prilega vaši postavitvi.

Hiigaran Destroyer:
(7,62 cm) Vsestranska glavna ladja, ki se je sovražniki vedno bojijo videti.

Hiigaranska torpedna fregata:
Torpedna fregata, polna impozantnih lanserjev, je uničujoča grožnja sovražnikovim glavnim ladjam.

Hiigaranski izvidniki v formaciji delta:
Oči in ušesa poveljstva flote ter najhitrejše ladje v floti Hiigaranov.

Opazovalna paluba, navdihnjena z 2. svetovno vojno
Igralne karte za prepoznavanje ladij, na katerih so predstavljene flote iz igre Homeworld 3 in morda presenečenje ali dve.

Litografija
18 x 24 palcev (30 x 40 cm)

Obesek za ključe z logotipom Homeworld 3

Digitalna vsebina:
Homeworld 3 osnovna igra Ključ za Steam:
Prevzemite nadzor in se spopadite z ladjevjem v osupljivem, popolnoma tridimenzionalnem prostoru, medtem ko se nagrajena zgodba odvija na galaktični ravni.

Homeworld 3 Year One Pass:
Vključuje zbirko vsebin, ki širijo igranje v načinu Homeworld 3 za sodelovanje, načinu PvE roguelite in tekmovalnem načinu PvP.

Soundtrack za Homeworld 3: Paul Ruskay

Nalepke za ladje

Ikone

Zastave

Barve imen za več igralcev