Preklopniki in stikala

WOOX R6113 Smart WiFi CB2S Energy monitoring 4pk pametna vtičnica

Spletna cena z DDV

€ 45,24   € 42,98 -5,00%
oz. že od € 1,32/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 143893


Opis izdelka

WOOX R6113-4pack Smart WiFi CB2S komplet pametnih vtičnic omogoča spremljanje in analiziranje povezanih naprav v realne času in zgodovinsko porabo energije, kar pomenim, da vključuje možnost nadzora preko pametnega telefona.

-Glasovni nadzor - deluje z Amazon Alexa (Echo in echo Dot) in Google Assistant za glasovni nadzor (naprava Alexa in naprava Google Home se prodajata ločeno)

- Ni potrebno vozlišče - deluje s katerim koli 2,4 Ghz Wi-Fi usmerjevalnikom brez potrebe po ločenem vozlišču ali plačljivi naročniški storitvi

- Oddaljen dostop - nadzorujte svoj pametni razdelilnik od koder koli s tablico ali pametnim telefonom z brezplačno aplikacijo woox home

-Razporedite in načrtujte samodejni vklop/izklop pametnega vtiča gospodinjskih aparatov po potrebi

- Način odsotnosti - vklopite in izklopite svoje naprave ob različnih urah, da se zdi, da je nekdo doma

Povezovanje vašega doma s pametnejšo prihodnostjo

V službi, na počitnicah, kjer koli že ste-nadzirajte svoje gospodinjske aparate na daljavo prek interneta prek Woox Smart Plug. Uporabite mobilni telefon, da na daljavo prižgete električne kotičke, vse to pa naredite z le nekaj dotiki v intuitivni aplikaciji Woox Home.

Spremljanje energije
Rešitve pametnih vtičnic WOOX vam že omogočajo, da se na pameten način prilagodite nižji porabi energije. Z R6113 lahko v realnem času vidite porabo energije naprave, ki je priključena na pametni vtič R6113. V dnevniku zgodovine lahko spremljate tudi vso preteklo porabo energije povezane naprave. V aplikaciji WOOX Home sta prikazana tako realna kot zgodovinska poraba energije.

Glasovno upravljanje
Woox Smart Plug deluje neposredno z Amazon Alexa in Google Assistant za upravljanje vaših naprav prek glasovnega upravljanja. Vsakemu pametnemu vtiču dodelite ime in pri glasovnem ukazu preprosto komunicirajte z njim po imenu. Prav tako lahko ustvarite skupino za vse svoje pametne naprave in jih upravljate z enim ukazom.

Ni potrebno vozlišče
Smart Plug deluje s katerim koli Wi-Fi usmerjevalnikom brez potrebe po ločenem zvezdišču ali plačljivi naročniški storitvi.

Nastavite urnik
Uporabite energijsko varčno in okolju prijazno funkcijo časovnega stikala, da bodo običajni majhni gospodinjski aparati v domu bolj priročni za uporabo.

Oddaljen dostop
Skrb o tem, ali ste na potovanju ugasnili luči ali ne, je stvar preteklosti. Oglejte si stanje svojih naprav kadar koli prek aplikacije Woox Home in upravljajte stikalo za vklop, da prihranite elektriko.

  • Proizvajalčeva koda R6113-4PACK
  • EAN koda 8435606721219
  • Proizvajalec WOOX
  • Garancija 12 mesecev
  • Barva: bela
  • Dimenzije: (SxVxG) 55 x55 x 81,6 mm (mere posamezne vtičnice)
  • Masa: 0,082 kg (masa posamezne vtičnice)