Gamepadi

THRUSTMASTER T-GT II EU

Spletna cena z DDV

€ 799,99   € 759,99 -5,00%
oz. že od € 23,38/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 3362934112028


Opis izdelka

T-GT II je bil izboljšan in izpopolnjen po več kot 23.000urah intenzivnega raziskovalnega in razvojnega dela in osupljivo dvignilzmogljivost svojega predhodnika (T-GT) na še višjo raven. S T-GT II lahkoigralci na PlayStation 5, PlayStation 4 in osebnih računalnikih uživajo vpovsem novi stopnji natančnosti in vzdržljivosti.

Dirkalni volan T-GT II, ki je uradno licenciran zaPlayStation 5 in Gran Turismo, zagotavlja ključne prednosti in realističneobčutke v igri GT Sport zaradi revolucionarnih tehnologij, kot so T-LIN, T-DCC inše posebej T-DFB.

Da bi zagotovili najvišjo raven trajnosti in kakovosti skozičas, ima T-GT II povsem novo elektronsko zasnovo s ploščami tiskanih vezij scertifikatom AEC-Q iz avtomobilske industrije, ki se uporablja v resničnemsvetu. Cilj te predelave notranjih komponent uporabljenih v ThrustmasterjevemT-GT II je izpolniti potrebe najbolj tekmovalnih dirkačev na svetu.

T-DCC (izračun krivulje drifta v realnem času): Upravljanjedrifta je nujno za vse voznike, ki morajo skrbno nadzorovati drsenje svojegaavtomobila v zavojih. S tem namenom je v igri T-GT II uporabljena tehnologija T-DCC,s čimer se v vseh okoliščinah ohranja odzivnost volana in avtomobila v igri.

T-RTF (Real Time Force Feedback): Sistem T-RTF  skrajša čas izračuna povratne informacije osili, kar omogoča takojšnjo odzivnost. Povratne informacije o sili v realnemčasu upravlja vgrajeni procesor. To pomeni, da ti učinki niso odvisni od sameigre, uporabnikom omogoča, da uživajo v igranju brez mrtvih con ali zakasnitev.To velja tako za konzole kot za osebne računalnike.

T-LIN: Dirkalnik Thrustmaster T-GT II vsebuje funkcijo ForceFeedback: sila, ki jo občuti uporabnik, je 100-odstotno sorazmerna s silo,določeno v igri. Obnašanje avtomobilov in razmere na progi so reproducirane z osupljivostopnjo podrobnosti.

Tako lahko dirkači zaradi povratnih informacij predvidevajoin se učinkoviteje odzivajo na razmere na progi. To izboljša uporabnikovorazumevanje vožnje, kar jim pomaga premagovati rekorde in zmagovati na dirkah.

T-40VE: 40-vatni motor dirkalnega volana T-GT II odlikujetaForce Feedback in neverjetna hitrost (dinamični navor) - od dolgih zavornihkrivulj do izjemno odzivnih krivulj S.

Ta visokozmogljivi motor zagotavlja hitrost, ki je potrebnaza ustvarjanje izjemno dinamičnih in močnih gibov. Zaradi svoje hitrosti motorv realnem času prenaša hitrejše in močnejše odzive na tekmovalce, ki jihizboljšuje Thrustmasterjeva patentirana tehnologija T-LIN.

T-DFB (Depth Feedback): Kombinacija izpopolnjenega ForceFeedback brezkrtačnega motorja s tehnologijo Depth Feedback ustvarjarealistično 3D zaznavanje okolja. Ta sistem izboljša izkušnjo vožnje, vključno spovratno informacijo o oprijemom pnevmatik, pri podkrmarjenju in prekrmarjenju,prenosu mase, teksturo in nepravilnostmi cestišča, vzmetenjem in drugimiparametri, značilnimi za vsako vozilo in progo.

T-TURBO: Zunanji napajalnik zagotavlja stalno moč in veliko večjomoč (400 W) za takojšen odziv na zahteve ovinke, siloviti drift ali številnešikane.

T-M.C.E.: Zahvaljujoč tehnologiji T-M.C.E. T-40VE upravljaprenos in odvaja toploto učinkoviteje kot kdaj koli prej. T-40VE ima hladilnisistem vgrajen v samem srcu motorja, v zelo omejenem in zaprtem okolju. Takombinacija zagotavlja stalno natančnost delovanja in učinkovitost motorja T-GTII, tudi pri najdaljših dirkah.

T-F.O.C.: Algoritem T-F.O.C. s senzorji s Hallovim učinkom: Thrustmasterjevapatentirana tehnologija prepoznava položaj dirkalnega kolesa z izjemnonatančnostjo.