Gamepadi

MONITOR LIGHT BAR - REDRAGON BERYL GML-113

Spletna cena z DDV

€ 39,99   € 37,99 -5,00%
oz. že od € 1,17/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 6950376705709


Opis izdelka

Redragon GML-113 je aluminijasta lučka za monitor. LED LUČKARedragon GML-113 je izdelana iz trpežnega aluminija in je namenjena delu inigranju iger, 2 različni osvetlitvi bistveno izboljšata osredotočenost pri deluin ponujata odlično vzdušje za igralce.

Brez bleščanja zaslona – Asimetrična optična zasnovaosvetljuje le območje pred zaslonom brez neposrednega bleščanja ali odbojasvetlobe. Zagotavlja dovolj svetlobe in zmanjšuje obremenitev oči zaradibleščanja zaslona ter učinkovito ščiti vaše oči v vsakdanjem življenju.

Prilagoditev odtenka in 10 stopenj svetlosti - 6nastavljivih nivojev barvne temperature, ki ustrezajo vašim različnim potrebam.Hladna svetloba pomaga pri koncentraciji, topla svetloba je dobra za zabavo inpočitek (3000K - 6000K, 500K/nivo). Enostavno dostopna nadzorna plošča na dotikz 10 stopnjami svetlosti vam omogoča, da prilagodite vir svetlobe.

Enostavna za namestitev na kateri koli monitor - prilega seštevilnim vrstam monitorjev, od ultra tankega zaslona do zaslona standardnedebeline (1 – 3 cm), pri namestitvi ni potrebno dodatno orodje. Preprostopripnite lučko monitorja na vrhu zaslona in se dotaknite stikala za vklop, dajo uporabite.

Prihranek prostora – Če namestite luško na vrhu monitorja,sprostite prostor na mizi in ustvarite popoln kot osvetlitve (120°), dapreprečite ovire za pogled. Odlično za vaš učinkovit delovni prostor v pisarniali prijeten prostor za zabavo doma.

Lastnosti

  • Uravnotežn viseči nosilec brez nalepk
  • Trdno ohišje iz aluminijeve zlitine
  • Plug & Play, ki ga napaja USB
  • Prilagoditev odtenka in 10 stopenj svetlosti
  • Dimenzije izdelka 9,8 x 45 x8,5 cm
  • Material Aluminij
  • Vrstažarnice LED