Gamepadi

THRUSTMASTER TCA YOKE BOEING EDITION

Spletna cena z DDV

€ 399,99   € 379,99 -5,00%
oz. že od € 11,69/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Koda izdelka: 3362934403058


Opis izdelka


TCA Yoke Boeing Edition je letalski sistem, ki ima uradnolicenco tako Boeing-a kot Xbox-a. Združljiv je z Xbox One in Xbox Series X|S inosebnim računalnikom. TCA Boeing Edition je nova vodilna ponudba Thrustmasterza civilno letalstvo, je linija izdelkov, ki omogočajo vrhunske nove funkcije zzelo specifičnim ciljem: posnemanje različnih krmilnih elementov, kinematikeletenja in občutkov, ki jih doživljajo pravi piloti Boeinga pri krmiljenjuletalo 787.

Thrustmasterjev viseči mehanizem PENDUL_R na vznemirljiv novnačin posnema občutke uporabe visečega krmila, nameščenega na tleh, kot sotisti v pravih letalih Boeing. TCA Yoke Boeing Edition ima dolg 21-centimetrskirazpon pomika.

TCA Yoke Boeing Edition ima na svoji osnovi 2 dodatni osi,ki omogočata različne samostojne manevre – vključno z možnostjo neposrednegavzleta brez uporabe kvadranta za plin.

Notranja struktura krmila je 100% kovinska, za odličnotrdnost in uravnoteženo porazdelitev teže komand, kar omogoča izjemnostabilnost.

TCA Yoke Boeing Edition omogoča igralcem nastavitev številanotranjih vzmeti (hkratno je mogoče uporabiti 2 do 4 vzmeti). To uporabnikomomogoča, da nastavijo količino upora glede na svoje osebne želje, za resničnoizjemen nadzor.