Oprema

Ergonomski naslon za roke ErgoWay Slide Pad, 2 kosa

Spletna cena z DDV

€ 59,95   € 19,18 -68,00%
oz. že od € 1,69/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi, 2 kosa

Koda izdelka:


Opis izdelka

Ergonomski naslon za roke ErgoWay Slide Pad

Eleganten in ergonomski naslon za roke je zasnovan za optimizacijo položaja zapestja in zmanjšanje bolečin med delom z miško in tipkovnico. Mehanizem ErgoWay omogoča uporabnikom prosto in udobno gibanje v vseh smereh s popolnim nadzorom gibanja. Naslon imate lahko nameščen kjerkoli med zapestjem in komolcem.

 

Nepogrešljiv pri vsakem delu z računalnikom. Uporabljati ga je mogoče v kombinaciji s katerokoli miško (standardno, ergonomsko, vertikalno ...), katerokoli tipkovnico (standardno, ergonomsko ...) ali drugo napravo (tablica, prenosnik ipd.)

 

Zasnovano in izdelano v Evropi (Slovenija). Pakirano v 100% reciklirano kartonasto embalažo.


Naslon za roke ErgoWay Slide Pad - najboljša rešitev za optimizacijo položaja vaše roke med delom. 

Zasnovan za optimizacijo položaja vaše roke in zmanjšanje napetosti v zapestju med delom z miško in tipkovnico. Naslon za roke ErgoWay Slide Pad je zasnovan tako, da ustreza vsakemu uporabniku. Lahko ga uporabljate z obema rokama, položaj roke na naslonu pa prilagodite tako, kot vam najbolj ustreza, v obmoćju med zapestjem in komolcem. 

Zasnovan s strani strokovnjakov, tako da se premika brezhibno in gladko, podloga za miško pa ni potrebna, razen na stekleni površini. 

Za obisk uradne strani izdelka kliknite tukaj.