Grafične kartice

Grafična kartica MANLI GeForce RTX 3060 Ti LHR Gallardo 8GB

Spletna cena z DDV

€ 1.057,68   € 983,64 -7,00%
oz. že od € 30,88/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Preveri

Ni več v ponudbi

Koda izdelka:


Opis izdelka

1.png

Nova dimenzija igranja igric

NVIDIA Reflex prinaša največjo konkurenčno prednost. Najnižja latenca. Najboljša odzivnost. Poganjajo ga grafični procesorji serije GeForce RTX 30 in igralni monitorji NVIDIA® G-SYNC®. Hitrejše pridobivanje ciljev, hitrejše odzivanje in povečanje natančnosti cilja z revolucionarnim naborom tehnologij za merjenje in optimizacijo zakasnitve sistema za konkurenčne igre.

2.png

Popeljite svoje ustvarjalne projekte na novo raven

Popeljite svoje ustvarjalne projekte na novo raven z grafičnimi procesorji serije GeForce RTX 30. Podprto s platformo NVIDIA Studio z namenskimi gonilniki in ekskluzivnimi orodji. In zgrajena za izvedbo v rekordnem času. Ne glede na to, ali upodabljate zapletene 3D-prizore, urejate 8K video ali pretakate v živo z najboljšim kodiranjem in kakovostjo slike, vam grafični procesorji GeForce RTX zagotavljajo zmogljivost, da ustvarite najboljše.

3.png

Pretakaj vsebine kot profesionalec

Povsem nova aplikacija NVIDIA Broadcast vaše pretočne predvajanje v živo popelje na višjo raven z zmogljivimi zmogljivostmi umetne inteligence za izboljšanje kakovosti zvoka in videa z učinki, kot so virtualno ozadje, samodejni okvir spletne kamere in odstranjevanje šuma mikrofona. Grafični procesorji serije GeForce RTX 30 zagotavljajo zmogljivost in kakovost slike, ki sta potrebna, da bi svojim občinstvom ponudili najboljše – vsakič.

Specifikacije grafične kartice

Ime modela GeForce RTX™ 3060 Ti
Frekvenca delovanja (osnovna/boost) 1410/1680MHz
NVIDIA CUDA jedra 4864
Pomnilnik 8GB GDDR6
Hitrost pomnilnika 14 Gbps
Pomnilniško vodilo 448GB/s
Izhodi 3x DisplayPort, HDMI
Dimenzije 245 x 112 x 42mm
Največja temperatura delovanja 93°C
Garancija 24 mesecev