Re: problem z pc oz lcd-jem

Pardon da se tak pozno oglasam smile torej windowsi so na novo gor nalozen, pa še zmerom isto dela. nato sem dau  špil na windowed mode in poleg igranja sem lahko tudi spremljav temperturo, ki se je po ene parih minutah spremenila iz 60 na 106, in kr mislim da je v tem problem. Nisem pa nice se igrav v overdrive oz clockal. obstaja ksn program za hlajenje ( ventilatorji ) oz pomagajte po najbolših močeh.

PS: dogaja se pa pri Novejših igrah

lep pozdrav UROŠ

Re: problem z pc oz lcd-jem

Mc Čun wrote:

Kaj pa napajalnik? No da popolnoma izključimo da ni grafa kriva si tole dol potegni Furmark pa daj stability test in obkljukaj xtreme burning mode in MSAA daj na max vrednot. Pa pusti enih 15min pol pa poročaj wink

Ker imam tudi jaz enak problem, sem naredil tale test. Vendar, ni zdržalo 15min ampak 84 sekund in nato značilen reset.

Opis mojega problema je tu: http://www.sestavi.si/punbb/viewtopic.p … 101#p14101

Čakam, da mi bratranec prinese njegovo grafično, ker najbolj sumim nanjo. Aja pa še to se zdaj pojavlja....ventilator na grafični se včasih kar ustavi in ga morem ročno pognat, da se začne vrtet. :S

Ko dobim od bratranca grafo, bom vedu kaj več povedat...

28 (edited by Mc Čun 2009-09-06 12:37:28)

Re: problem z pc oz lcd-jem

uros_dtl wrote:

Obstaja ksn program za hlajenje ( ventilatorji )

Rivatuner ko si ga inštaliraš klikni http://www.shrani.si/t/h/nX/1ehA0uz9/pic.jpg
kot na sliki prikazano potem pa klikni grafo. Potem pa obkljukaj Enable low level fan control in klikni fixed in potem prvo probaj dati na 100% pa poročaj.

Re: problem z pc oz lcd-jem

dam na 100 postov, restart. grafa vroča k pras***, pogledam .. skor 80 stopinj. grem v en špil, po ene 3 minutah se zaslon ugasne, špil se še sliši prek slušalk, ventilator grafe pa ugasne..... od kle napre pomaga samo še restart.

pa ja ni grafa  šla?

lep pozdrav UROŠ