Namizni računalniki

PCPLUS Gamer AMD Ryzen 5 2400G 8GB 256GB NVMe SSD + 1TB HDD GTX1650 4GB Windows 10 Home Office H&S 2019 gaming namizni računalnik

Spletna cena z DDV

€ 869,72   € 808,84 -7,00%
oz. že od € 25,39/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: 139129


Opis izdelka

PCplus Gamer računalnik je narejen za zahtevne igralce računalniških iger z izbiro komponent, ki poskrbijo za gladko in hitro delovanje z najvišjimi podrobnostmi in na višjih ločljivostih. Zmogljiv AMD Ryzen 5 2400G procesor, 8 GB pomnilnika, 256 GB NVMe SSD in GeForce GTX 1650 4 GB grafična kartica pomenijo odlično izbiro za vse, ki iščejo računalnik, s katerim se bodo kar nekaj let brez težav zabavali z najnovejšimi igrami in tudi hitro opravili delo v grafičnih programih ali uredili video.

Osrednji del je AMD Ryzen 5 2400G procesor v sodelovanju z zmogljivo grafično kartico GeForce GTX 1650 4 GB. Za gladko sočasno delovanje več programov poskrbi 8 GB kakovostnega DDR4 pomnilnika. Vezni nabor AMD B450 osnovne plošče ponuja vse potrebne priključke za povezavo komponent. Vgrajen je 256 GB NVMe SSD za bliskovit zagon sistema in najbolj priljubljenih iger. Da prostora za preostale igre in vsebine ne bo tako hitro zmanjkalo je na  voljo še dodatnega 1 TB prostora na trdem disku. Ohišje z oknom in z dvema vgrajenima LED ventilatorjema ponuja atraktiven videz računalnika. Računalnik ima že naložen operacijski sistem Windows 10 Home. Priložen je tudi programski paket Office Home & Student 2019.

GeForce GTX 1650 4 GB grafična kartica je del novejše generacije NVIDIA grafičnih procesorjev. GeForce serija pod kodnim imenom Pascal je narejena v dolgo pričakovanem 16nm proizvodnem procesu, ki omogoča več moči in tranzistorjev ter nižjo porabo. NVIDIA G-Sync tehnologija sinhronizira osveževalni čas monitorja z grafičnim jedrom in tako zagotovi hitrejše in gladkejše igranje. NVIDIA VR-READY označuje, da je kartica pripravljena na hitro delovanje in nizke zamike, ki so potrebni za neverjeno virtualno resničnost.

PCplus računalniki so CE certificirani za slovenski trg, izdelani iz energijsko varčnih komponent, so skladni z najnovejšimi predpisi EU o električni učinkovitosti in ustrezajo drugim obveznim standardom na evropskem trgu. Energetsko kartico z natančnejšimi podatki o porabi energije in drugo dokumentacijo najdete v zavihku "Prenosi".