kabli

Ugreen HDMI kabel v2.0 19+1 full copper 2m

Spletna cena z DDV

€ 8,84   € 8,40 -5,00%
oz. že od € 0,26/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Ne

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: 11199


Opis izdelka

Šifra izdelka: 11199

Ultra tanek HDMI kabel UGREEN je posebej zasnovan za povezave v tesnih prostorih, ima priključek, ki je manjši od standardnih kablov HDMI in izjemno prilagodljiv dizajn.


Zagotavlja rešitev z enim kablom za številne potrebe vašega domačega razvedrila, odlično poveže vaš HDTV s predvajalnikom Blu-Ray, 3D televizijo, TV Boxe, Xbox360, PS3, Apple TV, računalnikom ali s katerokoli drugo naprava z izhodom HDMI. Nato lahko iz domačega kina doživite visoko kakovost zvoka in videa.


 Lastnosti:


- HDMI kabel visoke hitrosti s podporo za ethernet.


- Hitrost prenosa podatkov do 10,2 Gb / s, 1M-2M: 2K*4K, 60HZ.


- Podpira Dolby® TrueHD in DTS-HD Master Audio ™.


- Skladnost s HDCP.


- Kanal HDMI Ethernet - Omogoča povezovanje visoke hitrosti v povezavo HDMI, kar uporabnikom omogoča, da v celoti izkoristijo svoje naprave z omogočenim IP brez ločenega kabla Ethernet.


- Audio Return Channel (Kanal za povratni zvok) - Omogoča televizorju, ki je povezan s HDMI, z vgrajenim sprejemnikom, da pošilja zvočne podatke "navzgor" v prostorski avdio sistem, pri čemer ni potrebe po ločenem avdio kablu.


- Podpora 3D - Določa vhodno / izhodne protokole za glavne 3D video formate, ki utirajo pot resničnim 3D igranjem in 3D aplikacijam za domači kino.


- Podpora 4K ločljivosti - Omogoča ločljivost video posnetkov, ki presegajo 1080p, in podpira zaslone naslednje generacije, ki bodo tekmovali s sistemi za digitalno kinematografijo, ki se uporabljajo v številnih komercialnih kinodvoranah.