Namizni računalniki

PCPLUS Gamer i5-7500 8GB 120GB SSD 1TB GTX 1060 6GB Windows 10 namizni gaming računalnik + darilo: 1 leto Office 365 Personal

Spletna cena z DDV

€ 1.220,61   € 1.135,17 -7,00%
oz. že od € 35,64/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Preveri

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: 134821


Opis izdelka

Gaming računalnik PCplus Gamer je narejen za igralce računalniških iger z uravnoteženo izbiro komponent, ki poskrbijo za gladko in hitro delovanje. Odlična izbira za vse, ki iščejo računalnik, s katerim se bodo kar nekaj let brez težav zabavali z najnovejšimi igrami in tudi hitro opravili delo v grafičnih programih ali uredili video.

\"\" Osrednji del je štirijedrni Intel Core i5-7500 procesor v sodelovanju z zmogljivo grafično kartico  GeForce GTX 1060 gladko sočasno delovanje več programov poskrbi 8GB kakovostnega DDR4 pomnilnika. Vezni nabor Intel B250 osnovne plošče ponuja vse potrebne priključke za povezavo komponent. Tako računalnik brez tež av poganja vse igre v FullHD ločljivosti z vsemi vklopljenimi podrobnostmi. Vgrajen je 120 GB SSD za bliskovit zagon sistema in najbolj priljubljenih iger. Da prostora za preostale igre in vsebine ne bo tako hitro zmanjkalo je na voljo še dodatnega 1TB prostora na trdem disku. Celotni paket zaključuje super atraktivno ohišje z dvema modrima LED ventilatorjema na prednji strani za odlično hlajenje.
   
\"\"
PCplus
računalniki so CE certificirani na Slovenskem institutu za kakovost in meroslovje (SIQ) in so v skladu z najnovejšimi zahtevami in zakoni o električni učinkovitosti rač unalniš ke opreme. Učinkoviti PCplus računalniki z napajalnikom porabijo manj električne energije tako med delovanjem kot mirovanjem in tako zmanjšajo tudi vaš mesečni račun za elektriko v primerjavi z vašim starim računalnikom.

Priključki na zadnji strani (matična plošča):
2x USB 2.0, 4x USB 3.1, 6x audio, LAN RJ-45

Priključki na zadnji strani (grafična kartica):
se lahko razlikujejo, najmanj po 1x DVI, 1x HDMI, 1x DisplayPort

\"B250

 

\"\"

Grafična kartica GTX 1060 6GB  je del najnovejše generacije NVIDIA grafičnih procesorjev, pod kodnim imenom Pascal je narejena je v dolgo pričakovanem 16nm proizvodnem procesu, ki omogoča več moči in tranzistorjev in obenem nižjo porabo.
NVIDIA G-Sync tehnologija sinhronizira osveževalni čas monitorja z grafičnim jedrom in tako zagotovi hitrejše in gladkejše igranje.
NVIDIA VR-READY označuje, da je kartica pripravljena na hitro delovanje in nizke zamike, ki so potrebni za neverjeno virtualno resničnost.


\"office

Da boste lahko hitreje in lažje pričeli z uporabo vašega novega računalnika vam podarjamo enoletno naročnino na Office 365 Personal!

Kaj Office 365 Personal vključuje:
Na voljo so vam najnovejše različice programov Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher in Access za zapisovanje zamisli na način, ki vam najbolj ustreza - s tipkovnico, peresom ali zaslonom na dotik.
\"office
Dostop, kjerkoli ste:
Pridobite 1 TB prostora za shranjevanje v storitvi OneDrive v oblaku za dokumente, fotografije in videoposnetke, tako da jih lahko uredite in souporabljate z drugimi v vseh svojih napravah in kjerkoli ste.
Vedno povezani s Skypom:
Ostanite v stiku s prijatelji in družinskimi člani po vsem svetu s 60 minutami mesečne naročnine za klice Skype. Naročnino za klice Skype lahko uporabljate za klice na številke mobilnih in stacionarnih telefonov v vseh napravah, v katerih imate nameščen Skype, ne glede na to, ali gre za mobilni telefon, tablični računalnik, televizor ali drugo napravo.
Vedno z najnovejšimi posodobitvami:
Če imate aktivno naročnino na zbirko Office 365 Personal, vam ni treba nadgrajevati zbirke Office, ker imate vedno dostop do najnovejših programov zbirke Office, funkcij in storitev.
Microsoftova podpora:
Kot naročniku storitve Office 365 vam je takoj na voljo brezplačna pomoč Microsoftovih strokovnjakov po telefonu ali v klepetu.

Office 365 Personal je namenjen samo za domače uporabnike!

Namestitev:
Office 365 Personal omogoča namestitev na 1 osebni računalnik in 1 tablični računalnik.

Prejem kode:
Koda za aktivacijo ni priložena računalniku. Ob nakupu boste prejeli navodila za prevzem kode.

  • Proizvajalec PCPLUS
  • EAN koda 3830066700692
  • Procesor: štirijedrni Intel Core i5-7500 3,4/3,8GHz
  • 1005 Intel B250 vezni nabor
  • Pomnilnik: 8GB DDR4 2133MHz
  • Trdi disk 120 GB SSD + 1TB trdi disk
  • Optična enota DVD-RW
  • Grafična kartica GeForce GTX 1060 6GB GDDR5
  • Mrežna kartica integrirana gigabit
  • Integriran zvok integrirana HD Audio
  • Zvočniki brez
  • Priključki:

    spredaj:
    2x USB 2.0, 1x USB 3.0, mikrofon, slušalke

    zadaj:
    osnovna plošča: 2x USB 3.0, 4x USB 3.1, 6x audio, LAN RJ-45
    grafična kartica: se lahko razlikuje - vsaj 1x DVI, vsaj 1x HDMI, vsaj 1x DisplayPort

  • Napajalnik: 80Plus Bronze
  • Ohišje midi ATX, USB 3.0
  • Operacijski sistem: Windows 10
  • Dodatno: spredaj dva 120mm ventilatorja z modrimi LED
  • Certifikati: CE, 80Plus Bronze
  • Garancija 24 mesecev, možnost podaljšanja na 3 leta
  • Dimenzije: 480 x 470 x 200 mm