Antivirus

Windows 10 PRO DSP DVD, 64bit, UK, Microsoft FQC-08929

Spletna cena z DDV

€ 158,47   € 147,38 -7,00%
oz. že od € 4,63/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: 885370920925


Opis izdelka

Šifra izdelka: FQC-08929

Windows 10

Vsebuje odlične nove funkcije, ki oživijo v zmogljivih, sodobnih napravah. Najboljši Windows vseh časov vam nudi inovativna orodja za hitro opravljanje dela.

Varnejši in bolje zaščiten

Windows zagotavlja več vgrajenih varnostnih funkcij in varnejše preverjanje pristnosti. Ker je posodabljanje vedno vklopljeno, boste vedno imeli najnovejše varnostne funkcije skozi celotno podprto življenjsko dobo naprave.

Windows Hello

Windows Hello spremeni vaš pogled na gesla. Funkcija za prijavo brez gesla vam nudi najhitrejši in najvarnejši način za odklepanje naprav Windows.1 Med vsemi vas prepozna po vašem obrazu, prstnem odtisu ali spremljevalni napravi. Pomahal vam bo v pozdrav, deluje pa tudi v programih in spletnih mestih Microsoft Edge.

Najbolj celovita varnost

Windows 10, ki je najvarnejši Windows vseh časov, nudi celovito zaščito – vključno s protivirusnim programom, požarnim zidom, programom Defender in tehnologijami za zaznavo lažnega predstavljanja – skozi celotno podprto življenjsko dobo vaše naprave. Dobili boste več varnostnih funkcij in sprotnih posodobitev, ki vam pomagajo, da ostanete varni pred trenutnimi in bodočimi nevarnostmi. Vse te funkcije so vgrajene in ne predstavljajo dodatnih stroškov.

Več kot le brskanje

Microsoft Edge je sodoben brskalnik, zasnovan za Windows 10. Je bolj oseben in odziven ter osredotočen na delo v spletu. Pišite neposredno na spletne strani, delite svoje označene stvari z drugimi, uporabljajte razširitve in več.

Najhitrejši način za udejanjanje zamisli

Z enkratno funkcijo Windows Ink hitro spremenite misli v dejanja.4 Na naraven način v trenutku zajemite zapiske in ideje. Pri tem ni treba, da ste prijavljeni

Bolj oseben

Windows se prilagaja vašemu življenjskemu slogu. Izkoristite bolj osebnega digitalnega pomočnika, najboljši Windows vseh časov za igre in funkcije, ki skrbijo za sinhronizacijo vaše naprave in telefona.

 

Minimalne sistemske zahteve:

  • 1 GHz ali hitrejši procesor ali sistem SoC
  • 2 GB pomnilnika 
  • 20 GB prostora na disku
  • DirektX 9 ali novejša grafična kartica
  • Zaslon resolucije vsaj 800×600