Office

MICROSOFT Office 365 Home slovenski FPP 32/64 bit enoletna naročnina

Spletna cena z DDV

€ 94,73   € 88,10 -7,00%
oz. že od € 2,77/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Ne

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: 134039


Opis izdelka

Enoletna naročnina na pisarniško zbirko Office 365 Home, ki vsebuje vse priljubljene programe in je namenjena domačim uporabnikom. Namestitveni medij ni priložen. Pridobite nameščene programe, ki jih poznate in jim zaupate - Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher in Access. Paket je v slovenskem jeziku.

Namestitev:
Office 365 Home omogoča namestitev za največ 5 osebnih računalnikov (Windows ali Mac), 5 tabličnih računalnikov in 5 telefonov v enem gospodinjstvu

Vključeni programi: Word, Excel, Power Point, OneNote, Outlook, Publisher, Access, One Drive, Skype

Office za celotno gospodinjstvo
Delite ugodnosti svoje naročnine, na primer preprosto namestitev v družinske naprave, dodatno internetno shrambo in mesečno naročnino za klice Skype, z največ štirimi člani svojega gospodinjstva.

Dostop, kjerkoli ste
Pridobite dodaten 1 TB prostora za shranjevanje v storitvi OneDrive v oblaku na uporabnika za največ 5 uporabnikov. Spletni prostor uporabite za shranjevanje dokumentov, fotografij in videoposnetkov, tako da jih lahko urejate in daste v skupno rabo z drugimi, kjer koli ste.

Vedno povezani s Skypom
Ostanite v stiku s prijatelji in družinskimi člani po vsem svetu s 60 minutami mesečne naročnine za klice Skype na uporabnika za največ 5 uporabnikov. Naročnino za klice Skype lahko uporabljate za klice na številke mobilnih in stacionarnih telefonov v vseh napravah, v katerih imate nameščen Skype, ne glede na to, ali gre za mobilni telefon, tablični računalnik, televizor ali drugo napravo. Opis orodja z informacijami o zahtevah in omejitvah za Skype

Vedno z najnovejšimi posodobitvami
Če imate aktivno naročnino na storitev Office 365 Home, vam ni treba nadgrajevati zbirke Office, ker imate vedno dostop do najnovejših programov Office, funkcij in storitev.

Microsoftova podpora
Kot naročniku storitve Office 365 vam je takoj na voljo brezplačna pomoč Microsoftovih strokovnjakov po telefonu ali v klepetu.

Office 365 Home je namenjen samo za domače uporabnike!

  • Proizvajalčeva koda 6GQ-00949
  • EAN koda 889842330809
  • Proizvajalec MICROSOFT
  • Namen uporabe: Za dom
  • Tip programske opreme: Pisarniški programi
  • Jezik: slovenski
  • Bitni: 32/64 bit