CPU hladilniki

COOLER MASTER Masterkeys Pro L RGB MX Red žična črna RGB osvetljena mehanska slotisk tipkovnica

Spletna cena z DDV

€ 173,13   € 161,01 -7,00%
oz. že od € 5,06/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Preveri

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: 133816


Opis izdelka

Mehanska gaming tipkovnica Cooler Master QuickFire Master Keys Pro L uporablja Cherry MX Red stikala ter se ponaša s posebno zasnovo RGB osvetlitve, ki ponuja uporabniku tisoče kombinacij in kar 16,7 milijona barv. Prav tako dobite možnost snemanja makrov kar med delovanjem, podporo za profile in za uporabo enostavno programsko opremo, vse v minimalističnem, elegantnem dizajnu.


\"masterkeys

Cooler Master je naredil tipkovnico, ki združuje najboljše obeh svetov, z najboljšimi stikali in najsvetlejšo LED osvetlitvijo. S posebnimi izrezi v plošči z vezji so uspeli vgraditi svetlejše LED luč ke in obdržali mehanska Cherry MX Red stikala - legendarne mehanske tipke, ki zaznajo pritisk takoj, skoraj brez zamika. Tako lahko izboljšate svoj odziv v streljačinah, strategijah, RTS igrah in podobnih. Vsako MX Cherry stikalo je testirano in zagotavlja vsaj 50 milijonov pritiskov.

Briljantna osvetlitev! MasterKyes Pro L sveti v katerikoli barvi, ki si jo zaželite. Barve lahko nastavljate celo brez programske opreme. LED vključuje več načinov delovanja, izbirate lahko med barvnim valovanjem, \"dihanjem\", kroženjem barv ali da posamezna tipka zasveti ob dotiku ali se prikaže val okoli pritisnjene tipke.

K dodatni zmogljivosti pripomore tudi popolnoma nov, zmogljivejši 32-bitni ARM Cortex procesor, ki poskrbi, da se vsi makri in odzivi tipkovnice izvršujejo nemudoma, brez zamikov ter tako držijo igralca v ospredju. LED načini, multimedijske tipke, snemanje makrov... V kombinaciji s štirimi profilnimi tipkami je vse nadzor na dosegu prstov, brez potrebe po programski opremi. S pritiskom na FN tipko lahko hitro vidite kateri profil je aktiven.

\"masterkeys


Ekskluzivna Antighosting tehnologija ponuja dve tehnologiji v enem. S kombinacijo tehnologij je zagotovljeno, da bo vsak pritisk tipke pravilno zaznan ne glede na tko, koliko tipk ste pritisnili. Ne glede na vašo hitrost, tipkovnica vam sledi.

  • Proizvajalčeva koda SGK-6020-KKCR1-US
  • Proizvajalec COOLER MASTER
  • Povezljivost: žična
  • Komplet: Samo tipkovnica
  • Možnost priklopa: USB
  • Dimenzije: 439,23 x 130,32 x 41,95 mm
  • Masa: 1090 g
  • Drugo 32bit ARM Cortex M, 512 KB spomina, snemanje makrov in osvetlitve med delovanjem, 1ms odzivni čas
  • Vsebina paketa: tipkovnica, odstranljiv 1,5m kabel
  • Garancija 24 mesecev