Tipkovnice

Tipkovnica SteelSeries gaming tipkovnica Apex 350, UK

Spletna cena z DDV

€ 107,51   € 102,13 -5,00%
oz. že od € 3,14/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Preveri

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: SS-KB-APEX350


Opis izdelka

Že en hiter pogled na tipkovnico SteelSeries Apex 350 razkrije da gre za sanjsko tipkovnico vsakega gamerja. Tipkovnica ima odlično LED osvetlitev tipk, ki jo lahko prilagodite po vaših željah (ActiveZone). Na izbiro imate več kot 16 milijonov barvnih kombinacij in kar 5 predelov na tipkovnici, ki jih lahko osvetlite v različnih barvah.

SteelSeries je standardnim smernim tipkam dodal še dve diagonalni, ki bosta prišli prav pri marsikateri igri. Za pomoč pri lociranju pogosto uporabljenih WSAD tipk, sta na tipki W dve majhni izboklini. Izjemno udoben dizajn tipkovnice z nizkoprofilnimi tipkami bo zagotovil popolno udobje tudi pri daljših igralnih seansah.

SteelSeries Apex 350 ima skupno kar 22 makro tipk, izmed katerih se jih 10 nahaja na levi strani tipkovnice, ostalih 12 pa na funkcijskimi tipkami. Makro tipke nad funkcijskimi tipkami so tudi nekoliko dvignjene v primerjavi z drugimi, saj se je le tako mogoče izogniti nezaželjenim pritiskom funkcijskih tipk. V zgornjem levem kotu pa so tudi štiri tipke za menjavo profila makro tipk, kar vam skupno omogoča nastavitev 88 različnih makro tipk.
Na desni strani tipkovnice so medijske tipke, ki vam omogočajo hiter in enostaven nadzor multimedije. Za priklop računalniške periferije je v tipkovnico vgrajen 2-portni USB HUB.

Apex ima tudi 20 tipk, ki omogoča preprečevanje napačnega zaznavanja tipk (anti-ghosting), obenem pa tudi omogoča pritisk do 6 tipk skupaj.