Slušalke

1144 Plantronics Bluetooth slušalka M70

Spletna cena z DDV

€ 29,69   € 28,21 -5,00%
oz. že od € 0,87/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Na zalogi

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: PL-BH-M70


Opis izdelka

Plantronics M70 spada v skupino univerzalnih Bluetooth slušalk, katere prednost je zelo enostavna uporaba in odlična kakovost zvoka!
Slušalka prinaša izjemno zmogljivo baterijo, ki zdrži kar do 11 ur pogovorov in do 16 dni v stanju pripravljenosti! Z najnovejšo tehnologijo DeepSleep lahko slušalki povečate čas pripravljenosti delovanja kar do 5 mesecev.
Da bi bili dosegljivi tako na službenem kot zasebnem mobilnem telefonu, bo poskrbela funkcija Multipoint s katero boste lahko povezali obe napravi hkrati!
Slušalko krasi napredna funkcija prikaza stanja baterije slušalke na zaslonu vašega iPhone telefona ali iPad tabličnega računalnika. S tem boste bolj informirani o porabi baterije vaše slušalke in natačno vedeli kdaj slušalko napolniti. Zelo razveseljiva posebnost slušalke so glasovne oznake, ki vas opozarjajo na status slušalke (stanje povezave, stopnja glasnosti, ...).
Vsekakor slušalka ni namenjena samo za opravljanje pogovorov, temveč boste z njo lahko poslušali vaše najljubše skladbe ter tudi sledili gps govornim navigacijskim ukazom (podpora A2DP).
Zaradi majhne teže in udobnih ušesnih nastavkov boste celo pozabili, da imate slušalko za ušesom. Skrbno postavljen mikrofon pomaga zmanjšati prisotnost različnih šumov iz okolja in vetra ter na račun tega prinaša odlično kakovost zvoka, ne glede na to, kje se nahajate.

Glavne lastnosti:
- do 11 ur pogovorov
- do 16 dni v stanju pripravljenosti
- teža: 8 g
- nastavitev jezika: angleščina, nemščina, ruščina
- HD audio
- DeepSleep funkcija
- MultiPoint tehnologija (povežite dve bluetooth napravi hkrati)
- Možnost poslušanja/upravljanja vaših najljubših skladb

Vsebina paketa:
- slušalka M70
- USB polnilec
- ušesni nastavek
- navodila