LCD monitorji

PHILIPS 242G5DJEB/00 Brilliance 61cm (24") LED gaming LCD monitor

Spletna cena z DDV

€ 373,06   € 346,95 -7,00%
oz. že od € 10,89/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Preveri

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: 131730


Opis izdelka

LCD monitor Philips gaming 242G5DJEB je napredni igralni zaslon, ki osvežuje do 144-krat na sekundo za izjemno tekoče in vrhunske slike. SmartFrame poudarja določene dele zaslona. S posebnimi prednastavitvami za igre in daljinsko pametno tipkovnico imate popoln nadzor.

Hitrost osveževanja 144 Hz za izjemno tekoče in vrhunske slike
Uživajte v intenzivnem in tekmovalnem igranju. Odločite se za zaslon s tekočo sliko, ki ne zaostaja. Ta zaslon Philips sliko osvežuje do 144-krat na sekundo, kar je 2,4-krat hitreje kot pri standardnih zaslonih. Slika z manj sličicami včasih povzroči, da nasprotniki ne stojijo pri miru in jih zato težje zadenete. Hitrost osveževanja 144 Hz razkriva vse pomembne podrobnosti na zaslonu, ki prikazujejo izjemno tekoče gibanje nasprotnikov, da jih lažje zadenete. Ta zaslon Philips je zaradi izjemno nizke zapoznitve in povsem tekoče slike idealna izbira za igranje iger.

Tehnologija MHL za uživanje mobilnih vsebin na velikem zaslonu
Mobilna visokoločljiva povezava (Mobile High Definition Link (MHL)) je mobilni avdio/video vmesnik za neposredno priključitev mobilnih telefonov in drugih prenosnih naprav na visokoločljive zaslone. Izbirni kabel MHL vam omogoča, da preprosto priključite vašo mobilno napravo, združljivo z MHL, na ta velik zaslon Philips MHL in gledate, kako vaši videi visoke ločljivosti oživijo s polnim digitalnim zvokom. Sedaj v prenosnih igricah, fotografijah, filmih in drugih aplikacijah na velikem zaslonu ne boste samo uživali, ampak lahko istočasno polnite svojo mobilno napravo, da vam na sredini ne zmanjka energije.

Igralni način SmartImage je optimiran za igričarje
Novi igralni zaslon Philips omogoča hiter dostop do natančnih nastavitev slike z različnimi možnostmi. Način \"FPS\" (prvoosebno streljanje) izboljša temne prizore pri igrah, zato vidite tudi skrite predmete na temnih delih. \"Dirkaški\" način nastavi najhitrejši odzivni čas, izrazite barve in prilagaja sliko. Način \"RTS\" (realnočasna strategija) ima poseben način SmartFrame, ki omogoča osvetlitev določenega dela ter prilagoditev velikosti in slike. Načina Igralec 1 in Igralec 2 vam omogočata shranjevanje osebnih nastavitev za različne igre, kar zagotavlja vrhunsko zmogljivost.

SmartFrame poudarja območje, da lažje opazite nasprotnika
SmartFrame poudarja določeno območje na zaslonu, da lažje opazite nasprotnike. Na izbranem območju poveča raven RGB, zato se lahko bolje posvetite temu delu zaslona, na katerem pričakujete nenadno gibanje nasprotnika. Po želji lahko nastavite tudi velikost in sliko. Primeren je predvsem za realnočasne strateške igre.

SmartConnect s HDMI, Display Port in Dual Link DVI
Zasloni Philips omogočajo številne povezave z različnimi priključki, kot sta Dual Link DVI, Display Port in univerzalni priključek HDMI, za predvajanje nestisnjenih slik in videoposnetkov visoke ločljivosti. Povezava USB 3.0 zagotavlja izjemno hiter prenos podatkov in globalno povezljivost. Ne glede na uporabljeni vir ste lahko prepričani, da je ta zaslon Philips dobra naložba, ki še dolgo ne bo zastarela.

SmartKeypad vam omogoča hiter dostop do prednastavitev za igre
SmartKeypad je poseben zasnovan daljinski upravljalnik za ta igralni zaslon Philips. Z dvema gumboma za hiter dostop vam omogoča hiter in priročen dostop do prednastavitev za igre, zato lahko shranite in uporabite dve nastavitvi po meri za igranje ali druge namene. Z dodatnima funkcijskima tipkama za gor in dol se lahko enostavno pomikate po meniju na zaslonu in neposredno po nastavitvah.

USB 3.0 omogoča hiter prenos podatkov in polnjenje pametnega telefona
Hitra povezava USB 3.0 omogoča prenos podatkov hitrosti 5,0 gbit/s, kar je približno 10-krat hitreje kot pri standardu USB 2.0 in znatno skrajša prenos podatkov, s čimer prihranite pri času in denarju. USB 3.0 z večjo pasovno širino, izjemno hitrim prenosom podatkov, boljšim upravljanje energije in splošno vrhunsko zmogljivostjo postavlja najnovejši globalni standard, ki vam omogoča uporabo pomnilnikov visokih zmogljivosti. Tehnologija Sync-N-Go zagotavlja, da vam ni več treba čakati, da se pasovna širina sprosti. Naložba v naprave USB 2.0 je zaščitena, ker je tehnologija povratno združljiva.

Hitrost osveževanje 1 ms s tehnologijo. SmartResponse za hitro igranje iger
SmartResponse je ekskluzivna Philipsova tehnologija, ki samodejno prilagaja odzivni čas za določene zahteve aplikacij, na primer pri igranju iger ali gledanju filmov, kjer mora biti odzivni čas hitrejši, da se slika ne trese, zastaja in ni podvojena.

  • Proizvajalčeva koda 242G5DJEB/00
  • EAN koda 8712581670689
  • proizvajalec PHILIPS
  • optimalna_locljivost 1920 x 1080 pri 144 Hz (Dual-link DVI/DP), 1920 x 1080 pri 60 Hz (VGA, HDMI, Dual-link DVI, DP)
  • diagonala_zaslona 61 cm (24\")
  • tip_matrike TN, osvetlitev W-LED
  • velikost_tocke 0,277 x 0,277 mm
  • kontrast običajno: 1000:1, SmartContrast: 80.000.000:1
  • svetilnost 350 cd/m2
  • vidni_kot_h_v 170° (vodoravno) / 160° (navpično)
  • Odzivni čas: 1 ms (med sivinskimi odtenki)
  • priklop VGA, DVI, HDMI, MHL-HDMI, DisplayPort 1.2
  • Vgrajeni zvočniki: Ne
  • Prilagodljivost Nastavitev višine 130mm, Vrtljivo: 90 stopinj, zasuk -65/65 stopinj, Nagib: -5/+20 stopinj
  • poraba_energije 18,58 W (običajno), stanje pripravljenosti: 0,5 W (običajno)
  • barva črna
  • Masa s stojalom: 6,27 kg, brez stojala: 4,13 kg
  • Dimenzije s stojalom (najvišja višina): 565 x 517 x 220 mm, brez stojala: 565 x 354 x 63 mm
  • Garancija 24 mesecev