Dostopne točke

Edimax WAP1200 2 x 2 AC Dual-Band Wall-Mount PoE Access Point

Spletna cena z DDV

€ 167,81   € 156,06 -7,00%
oz. že od € 4,90/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Da

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: WAP1200


Opis izdelka

Šifra izdelka: WAP1200

Edimax WAP1200 ponuja odlično brezžično rešitev majhnim in srednje velikim ( SMB) podjetjem, ki zahtevajo optimalno delovanje omrežja. 

Ima IEEE 802.11ac tehnologijo za concurrentdual-band brezžične hitrosti do 1200Mbps. Možnost stenske montaže in industrijski razred kakovosti izdelave v kombinaciji z uporabniku prijaznim delovanjem in obsežen nabor funkcij, je idealna visokozmogljiva dual-band rešitev za zahtevne podjetniške dejavnosti dan za dnem.



Za podjetja, ki zahtevajo varnost, fleksibilnost in hitrost - Edimax Pro serija nudi širok spekter možnih aplikacij za pisarne, šole, hotele, bolnišnice,...

Multiple SSID je mogoče konfigurirati za različne oddelke ali skupine uporabnikov ter z vgrajenim RADIUS strežnikom zagotavlja dodatno preverjanje s prilagodljivo AP arhitekturo za centralno upravljanje več dostopnih točk. Visoka zmogljivost za do 100 strank sočasno, kar je idealno za BYOD ("Bring your own device") delovna ali druga okolja z velikim številom strank in brezžičnih naprav ter hitro gostovanje omogoča enostavne prehode med več dostopnimi točkami. Power over Ethernet (PoE) in intuitivni spletni vmesnik za upravljanje zagotavljata fleksibilnost in številne možnosti za upravljanje za podjetja MIS ("Management information system") oddelkov in skrbnikov omrežja.



Ključne lastnosti:


 802.11AC Dual-Band High Speed: IEEE 802.11ac concurrent dual-band z brezžično hitrostjo 1200Mbps.

 Enostavna namestitev: stenska montaža z enostavno instalacijsko opremo.

 Zasnovano za High Density uporabo: Podpira do sto uporabnikov hkrati, kar je idealno za prenatrpana okolja in BYOD (Bring Your Own Device) delovna mesta.

 Multiple SSID za varno upravljanje: Podpira do 32 SSID (16 x 2,4 GHz in 16 x 5 GHz) so idealni za več oddelkov, skupin uporabnikov, strank ali gostov.

 Hitro gostovanje: poteka gladko med dostopnimi točkami brez zamika ali prekinitev, kar zagotavlja vrhunsko zmogljivost za video in glasovne streaming aplikacije.

 Široka pokritost in visoko občutljivost: Nastavljiva RF izhodna moč in visoko občutljiv sprejemnik za široko pokritost po vseh velikih prostorih.

 Nemotena mobilnost: 1.5x večja pokritost kot tipične AP (dostopne točke) za celostno kritje, da se zagotovi celovito povezljivost za Wi-Fi naprav v poslovnih okoljih.

 Power over Ethernet: Podpira IEEE 802.3at PoE in IEEE 802.3af  PSE out, kakor tudi vključen napajalnik.

 Vgrajen RADIUS strežnik: Za upravljanje do 256 uporabniških računov.

 Poslovna okolja: Napredna izbira za 
visoko zmogljive aplikacije . Primeren za široko paleto poslovnih aplikacij, kot so pisarne, hoteli, sejne sobe, šole, univerzitetna središča, naselja in druge.

 Central Management: Edimax Pro Network Management Suite (NMS), enostavno in intuitivno spletno centralno upravljanje podpira AP matrično arhitekturo.

 Opcija - varnostni pokrov (SC1000 se prodaja posebej): Preprečuje krajo in prirejanja.



Spletna povezava do proizvajalca: 

http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/edimax_pro_indoor_access_points_ac1200/wap1200/