Miške

LOGITECH G502 Proteus Spectrum RGB USB optična gaming črna miška

Spletna cena z DDV

€ 95,97   € 89,25 -7,00%
oz. že od € 2,80/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Preveri

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: 130171


Opis izdelka

Gaming optična miška Logitech Proteus Spectrum je opremljen z Logitech G ekskluzivno tehnologijo Delta Zero, v najmočnejšem in najnatančnejšem senzorju na svetu. Z ogromnim razponom DPI od 200 pa vse do 12000 in brez senzorskega pospeševanja, brez glajenja ali filtriranja in brez zaokroževanja pikslov, je ta miška zasnovana za neprimerljivo sledilno zmogljivost in odzivnost ter lahko sledi gibanju s hitrostjo 300 palcev na sekundo.



PROGRAMABILNA RGB OSVETLITEV
Izbirajt med 16,8 milijnona barv! Uporabite Logitech programsko opremo za izbiro barve in moči osvetlitve, tako da ustreza vašem u stilu, sistemu ali okolji. Ko računalnika ne uporabljate lahko nastavite spanje. Programska oprema lahko sinhronizira osvetlitev z drugimi Logitech G napravami in omogoča dihanje ali svetlobne vzorce.
logitech G502 proteus spectrum

Za najboljši možni fizični občutek in zmogljivost vam Proteus Core omogoča, da mu spreminjate težo in težišče tako, da znotraj miške razporejate do pet 3,6 g uteži.
logitech G502 proteus spectrum

Proteus Spectrum vam omogoča, da senzor kalibrirate glede na edinstvene fizične in odsevne značilnosti igralne površine, s čimer se ponastavi za optimalno zmogljivost. To pomeni, da lahko dosežete maksimalno hitrost sledenja in minimalno dvižno razdaljo, ne glede na to, kakšno igralno površino uporabljate. Tako lahko uživate v najboljši možni sledilni odzivnosti, ne glede na to, ali imate raje trde, mehke, svetle ali temne podloge za miško.
logitech g502 proteus spectrum

Za popoln nadzor nad vašim igranjem lahko z uporabo Logitechove programske opreme za igre katerikoli ukaz ali makro dodelite enemu od 11 programabilnih gumbov, zahvaljujoč 32-bitnemu ARM procesorju, ki nadzira Proteus Spectrum kartični pomnilnik.
logitech g502 proteus spectrum

Medtem ko večina mišk za igre uporablja monolitno ploščo za gumbe, ki se lahko upogiba in ukrivlja, ima Proteus Spectrum individualna gumba na levi in desni, ki zagotavljata togo in stabilno platformo, ki poskrbi za bolj natanč ne, trajne in zadovoljive klike. Za še boljši občutek, hitrost in natančnost uporabljamo mehanska mikro-stikala pod vsakim gumbom, naš ekskluzivni dvonačinski hiper-hitri kolešček pa je bil izboljšan za višjo natančnost od klika do klika ter kot strela hitro pomikanje po spletu.
logitech g502 proteus spectrum



  • Proizvajalčeva koda 910-004617
  • EAN koda 5099206062313
  • Proizvajalec LOGITECH
  • Povezljivost: žična
  • Tip: Optična
  • Možnost priklopa: USB
  • Ločljivost: 12000 dpi
  • Barva: črna
  • Lastnosti: gaming, HyperScroll kolešček, programabilne tipke, stranski gumbi, stranski nagib koleščka
  • Garancija 24 mesecev