Miške

Microsoft Arc Touch brezžična miška, črna

Spletna cena z DDV

€ 67,93   € 63,17 -7,00%
oz. že od € 1,98/mesec* (36 mesecev/5,50% obrestna mera)

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČIL NA OBROKE
Zapri

INFORMATIVNI IZRAČUN PLAČILA NA OBROKE Z PLAČILNO KARTICO DINERS


Zaloga: Ne

Ni več v ponudbi

Koda izdelka: RVF-00056


Opis izdelka

Šifra izdelka: RVF-00056

Popolnoma prenosna in nagrajena tehnologija za dotik
Elegantna in privlačna na pogled je miška Arc™ Touch Mouse veliko več kot le ljubka naprava. Miška predstavlja zanesljivo brezžično svobodo in Microsoftovo tehnologijo za dotik na poti. Zahvaljujoč tehnologiji BlueTrack 1 jo lahko uporabljate kjerkoli, tudi na grobi leseni površini ali na preprogi. Poleg tega lahko nadzorujete računalnik prek brezžične povezave skoraj 9 metrov stran.

Ukrivljena za uporabo, sploščena za shranjevanje
Inovativna oblika miške Arc™ Touch Mouse omogoča hitro uporabo in shranjevanje. Ko želite začeti delati, jo udobno upognite. Nato gladko podrsajte s prstom navzgor ali navzdol po na dotik občutljivi ploščici. Ko končate, naj ostane majhen oddajnik-sprejemnik priključen na vrata USB računalnika ali pa ga z magnetom pritrdite na spodnjo stran miške. Nato sploščite miško Arc™ Touch Mouse, da jo izklopite, in shranite v žep ali torbo, kot bi to naredili z mobilnim telefonom.


Natančno navpično drsenje po občutku in ne s kolescem
Na dotik občutljiva ploščica na miški Arc Touch Mouse se natančno odziva na hitrost premikanja vašega prsta, saj otipljivi odzivi (rahlo tresenje, ki nakazuje hitrost drsenja) omogočajo, da se – po potrebi hitro ali pa previdno – premikate po dokumentih ali spletnih straneh.



Povezljivost z računalnikom
: Brezžična
Vrsta miške: Laserska
Vmesnik: USB
Število gumbov: 4
Ločljivost:
Barva: Črna
Dodatno: fleksibile dizajn (zvita za vklop, zravnana za izklop), deluje na zahtevnih podlagah, BlueTrack tehnologija


Spletna povezava do proizvajalca: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=124&active_tab=overview